Gyakran ismételt kérdések

A rendeléseket 1 munkanapon belül feldolgozzuk és átadjuk a kiszállítóknak, hogy a lehető leggyorsabban megérkezzen a termék. A becsült szállítási idő a vásárlás után 1-3 munkanap.

Igen! A kulacsok mosogatógépben moshatóak. A legjobb mosás érdekében tisztítsa meg az üveget súrolókefével, majd fejjel lefelé helyezze a mosogatógép állványába. 

Mivel a víz fagyás közben tágulni kezd, ezért nem javasoljuk. A széles szájnak köszönhetően viszont könnyedén lehet jégkockákat beletenni. 

Nagyon ritka esetekben, egy ideiglenes ízt vehetnek fel a gyártási folyamat során.
Ezért ajánljuk az első használat előtti mély tisztítást:
Használj egy kefét az összecsukható palack alapos tisztításához, majd forrald vízben kb. 15 percig. 
Ezután hagyd a levegőn száradni, várd meg míg kihűl. Ha továbbra is fent áll a probléma, akkor érdemes szódabikarbónával és citromlével is alaposan átsúrolni és megtisztítani. Ezután minden bizonnyal a probléma elmúlik.

Mindenképpen szeretnénk látni szép képeket a kulacsainkról, ezért ne habozz és oszd meg instagrammon a történeted #myaquastar előtaggal!

Igen! Az összes palackunk 100% élelmiszeripari minősítésű szilikonból készült, ezért biztonságos a forró folyadékok számára 230 °C-ig. Mindazonáltal nem javasoljuk a 60 °C-nál magasabb hőmérsékletű folyadékot, ugyanis megégetheti a kéz felszínét tartás közben.

A kulacsainkat nem kifejezetten hideg vagy meleg folyadékok hosszú idejű megtartására tervezték. Ettől függetlenül az átlagnál jóval hosszabb ideig megtartják.

Természetesen! 30 napon belül bármilyen probléma esetén kicseréljük vagy visszavásároljuk az általad rendelt terméket.

Az üveg belső gyűrűje és a kupakja is rozsdamentes acélból készült, amit nem ajánlott mikróban melegíteni.

Rendszeresen tervezünk új színeket és stílusokat, azonban kíváncsiak vagyunk a ti ötleteitekre is! Írjatok e-mailt bátran!